סלג'ילין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/08/2012 | 21:38 | מאת: ורד

שלום רב, אבי - בן 66 - נוטל סלג'ילין בעקבות אבחנה של שלבים התחלתיים מאד של פרקינסון. מהו פרק הזמן בו (בממוצע) נוטלים תרופה זו לפני שיש צורך לקחת לבודופה? כמו כן, אינני יודעת מהיכן, אך זכור לי כי עם תרופות מקבוצת מעכבי mao מסוכן לאכול מאכלים דוגמת גבינות, מלפפון חמוץ, ומשקאות אלכוהוליים. עובדה זו לא צויינה ע"י הרופא/רוקח וגם לא בדף ההתוויות של התרופה. האם זכרוני פשוט מטעה אותי וניתן לאכול הכל? לבסוף, האם תוכל להמליץ בבקשה על רופאים באזור תל אביב אשר מתמחים במחלת הפרקינסון (רצוי דרך מכבי). אם אינך יכול לציין שמות מעל דפי הפורום, להלן כתובת המייל שלי: [email protected] מודה לך על זמינותך - על האפשרות לשאול שאלות מטרידות, ורד

16/08/2012 | 08:16 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

http://en.wikipedia.org/wiki/Monoamine_oxidase_inhibitor

16/08/2012 | 09:49 | מאת: ורד

אני מודה לך מאד. הקישור אכן מספק צפירת הרגעה ביחס למזונות עם טירמין. אשמח אם תוכל לענות גם על שאלתי הראשונה, אם ניתן: מהו פרק הזמן בו (בממוצע) נוטלים תרופה זו לפני שיש צורך לקחת לבודופה? תודה רבה רבה, ורד

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים