דקירות באוזניים עם השלכה לצוואר ולפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2012 | 21:39 | מאת: מאי

שלום, אני בת 33 מלפני כ12 שנה אובחנתי כסובלת מורטיגו באוזן ימין, שלווה החוסר שיווי משקל לפני כן עשיתי המון בדיקות : ברה, סיטי צווארי וmri, שם נראה בלט דיסק קטן אבל לא משמעותי לתפיסות שהיתה לי בצוואר ולתחושה המוזרה של הנימול בפנים דהיתה לי, הייתי גם אצל אורטופד וניורולוג לבסוף הבינו שזה באמת ורטיגו וסימני הנימול לעיתים בפנים וביד זה מהורטיגו, מאז לאור הקושי למדתי להתמודד איתו עי פיזיותרפיה וכרגע הוא רגוע, הבעיה היא שכל הזמן נתפס לי הצוואר ולעיתים אני מרגישה שלאור זאת יש לי תחושת מתיחות בפנים בצד ימין והפה , בנוסף לפעמים אם אני מרימה משהו על כתף ימין אני מרגישה דקירות באוזן שדופקות לי באוזון כאילו יש לי פצע בתוך האוזן, לעיתים אם אני נמצאת בחדר גדול עם הד אני שומעת אם משהו מדבר חזק כמו פימפום באוזן וכל רופא אוזניים אומר שאין לי כלום וזה לא קשור לורטיגו למרות שזה אותו צד ימין, הייתי אצל אף אוזן גרון אמר שאין לי כלום וזה עצבי! השאלה מה עושים? זה בא והולך וזה מתגבר אם אני נתפסת בצוואר או לפני ופתאום זה נעלם? יש לזה פתרון? אשמח לכל פתרון גם לצוואר גם לאוזן וגם למתיחות בצידי הפנים הימני תודה

15/08/2012 | 08:07 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

אני לא רואה תשובה על סמך הסיפור. מוכן לבדוק אותך במרפאתי בחולון, טל: 03-5505534

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים