הפסקה של קלונקס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/08/2012 | 11:47 | מאת: ניר

שלום רב. נטלתי קלונקס במשך כ-3 שבועות בסך הכל: בשבוע הראשון כדור ביום, בשבוע השני שניים ביום, ובשבוע השלישי שלושה ביום. לפני כשבוע הפסקתי לקחת את התרופה בבת-אחת. בדיעבד אני מבין שזה היה דבר לא נכון לעשות. ביומיים האחרונים אני חש עייפות וחולשה, ורציתי לדעת האם ייתכן שהדבר קשור להפסקת התרופה (שכן כבר חלף שבוע). אם כן, אז מתי אפשר לצפות שזה יעבור? והאם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לזרזר את זה? תודה מראש. ניר

13/08/2012 | 07:49 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לא מבין צורך לקחת את קלונקס 3 פעמים ליום. לא רואה קשר בין עייפות והפסקת קלונקס שבוע קודם.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים