Drop foot

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/08/2012 | 14:37 | מאת: דנה

שלום רב, סובלת שנים מבלט דיסק s1-l5, לפני כשבוע נימול בשוק ובכף הרגל וחולשה בכף רגל שמאל- בדיקת MRI מצביעה על פריצת דיסק גדולה מאוד. במהלך השבוע לא חלה הטבה בחולשת הרגל ואני קצת גוררת אותה. האורתופד ממליץ לנתח ולהוציא את הדיסק. שאלותי: האם ייתכן שכבר נגרם נזק קבוע לעצב והניתוח לא ישפר את המצב? האם יש חשיבות למיידיות הניתוח? האם יש סיכוי לשיפור במצב הרגל גם ללא ניתוח? תודה רבה

06/08/2012 | 08:03 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

תמיד יש תקווה לשיפור אך עם כל השאלות הייתי פונה לאורטופד המנתח.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים