תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/07/2012 | 09:16 | מאת: גניקו

שלום רב , הנני בחור בן 50 ם שיווי משקל מט מופרע . להלן תוצאות MRI מוח : חדרי מוח CSF מט מורחבים ללא שינוי בתבניתם . מודגשת אטרופיה אחורית עם הדגשה הפוליות צרבליות , ורמיס אטרופי וגזע מוח אטרופי . שאר פרמטרים תקנים . האם יש קשר בין מימצאי ההדמייה לבין ממצאים קליניים של חוסר שיווי משקל ? עמוד שירה צאוורי - ידוע על חוט דק לכל אורכו . תודה

29/07/2012 | 08:14 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

יש תיאור של דלדול מוחון קטן וגזע המוח וכן זה אזורים קשורים ליציבות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים