האם זו בעיה נוירולוגית?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2012 | 18:34 | מאת: ע.ש

שלום. ככל שעובר הזמן אני הופך רגיש יותר לרעשים, גם לרעשים גדולים יחידניים, אבל גם לרעשים קטנים, במיוחד כשהם באים בו בזמן. למשל, אם אני באוטו והרדיו עובד, והילדים מאחורה מדברים (זה כבר שני מימדי רעש), ואז פתאום הטלפון מצלצל, אני מתכווץ אינסטנקטיבית, וזה כמובן רק מקרה אחד. זו מן התמודדות כזה שאני מרגיש ששואבת ממני אנרגיות ומאוד מאוד מעייפת. האם זה הגיל? האם זו בעיה בכלל? אני מוכרח לציין שאני לא סובל ממנה בכל רגע, אבל ככל שעובר הזמן "רגעי הסבל" הולכים ותוכפים. תודה רבה

29/07/2012 | 08:13 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

בדיקת רופא א.א.ג. ובדיקת שמיעה תקינים?

29/07/2012 | 08:52 | מאת: ע.ש

להגיע קודם לרופא משפחה, לקבל הפנייה לבדיקת שמיעה ובדיקת א.א.ג, ולהמשיך משם. תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים