חוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/07/2012 | 13:31 | מאת: סיון

שלום לכם רציתי לשאול לגבי כל התופעות שיש לי חוסר שיווי משקל זרמים ובכל הגוף נימול תחושת שריפה בידיים, כאבים באמצי\ע החזה חולשה עייפות, בידיים עשיתי בדיקות דם בדיקת שמיעה סי טי מוח נורליוג הכל יצא תקין ב"ה... קראתי באינטרנט כל מיני דברים האם יש לי חרדות אם כן איך עליי לטפל בזה מה עליי לעשות...?

27/07/2012 | 10:23 | מאת: שיין

שלום סיון, התופעות שאת מתארת מוכרות לי, אשמח אם תהיה איתי בקשר המייל שלי [email protected] חשוב לבדוק ובהקדם שיין

29/07/2012 | 08:10 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מוכן לבדוק אותך במרפאתי, טל 03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים