חולשה בידיים וברגליים וכאבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/07/2012 | 22:28 | מאת: עדי

אני בת ארבעים ואחת,שנתיים אחרי לידה שלישית. ובשנתיים האחרונות אני סובלת מכאבים בכפות ידיים ,חולשה לפעמים בידיים וברגליים, ובשבועות האחרונים מכאבים בשוק הדומים מעט לכאב של שריר תפוס וכאב בכפות רגליים (בעיקר באצבעות).בשנה האחרונה גיליתי גם שיש לי אוסטופורוזיס. האם הכאבים והחולשה יכולים להיווצר מחוסר מגנזיום? האם כדאי לקחת תוסף בכל מקרה,גם ללא בדיקה?אם כן איזה נספג הכי טוב? האם צריך לעבור עוד בדיקות?

22/07/2012 | 08:19 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

לפני המלצות לטיפול תרופתי מציע לבדוק אותך בלי הסברים כלליים.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים