רעד ביד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/07/2012 | 09:23 | מאת: מור

שלום, כבר שבוע אני סובלת מרעידות בשריר שליד אגודל שמאל, ובשריר שבין המרפק לכתף. בנוסף, החלו גם רעידות בכף רגל שמאל (בעיקר באיזור האגודל). הדבר קורה בדרך כלל במנוחה. נבדקתי אצל נוירולוגית והיא טענה שהסיבה לרעידות הוא מחסור בויטמין B12 (לפי בדיקות הדם האחרונות שלי, התוצאה היא 257). חשוב לציין שאני צעירה (26) ובריאה בדר"כ. האם רעידות כאלה יכולות להיגרם ממחסור בויטמין? או שעלי לדרוש בדיקות נוספות? תודה מראש, מור

16/07/2012 | 08:14 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

כדאי להחלךיט לגבי המשך הבירור צריך לבדוק אותך. מרפאתי בחולון, טל03-5505534.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים