אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2012 | 21:59 | מאת: אביב

לפני זמן לוא רב עברתי התקף אפלפסי תוך כדי שינה זהו ההתקף השני שלי ומאז אני לוקחת למיקטל באופן קבוע אלא שלאחרונה שמתי לב כי יש ירידה חזקה מאוד במשקל וכשפניתי לרופא שלי נאמר לי שהכל הבל הבלים אבל למרות הכל נשלחתי לבדיקות והתוצאות טובות האם יש קשר ללמיקטל שגורם לירידה במשקל יש אפשרות לענות לי דרך האתר או לנייד-תודה0523240295

16/07/2012 | 08:13 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

ירידת משקל מלמיקטל/למוג'ין בהחלט ידוע וקיימת בעיקר אצל אנשים עם עודף משקל ברקע. תמיד כדאי לברר אפשרויות נוספות חוץ מתרופות (פעילות בלוטת התריס ועוד). לא הייתי בקלות מפסיק/מחליף את הטיפול. http://ajp.psychiatryonline.org/article.aspx?articleid=96797

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים