לא עוברת לי המיגרנה כבר 3 ימים ברצף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/07/2012 | 17:59 | מאת: טל

אני מקבלת כדור למניעה פעמיים ביום, עד עכשיו הייתי עם טופיטרים ולפני שבוע החליפו לי לפרולול (משהו כזה). בכל מקרה לקחתי גם רילרט וגם ריזולט וכלום לא מעביר לי את הכאב לגמרי, זה נחלש מדי פעם אבל חוזר ולא יודעת כבר מה לעשות, כואב לי לפתוח את העיניים. אשמח לעצה וגם המלצה על כדורים שיכולים לעזור (אני אלרגית לאספירין). הרופאה שלי לא תהיה עד שבוע הבא (הניורולוגית) תודה טל

09/07/2012 | 08:31 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

תמיד אפשר לבקש מרופא משפחה הפניה למיון או מוקד לעזרה רפואית דחופה. אני לא נותן תרופות בלי לבדוק את הפציינט. מוכן לקבל אותך במרפאתי בחולון, 03-5505534.

09/07/2012 | 14:47 | מאת: טל

אלך היום לרופא פה ונראה, כי עבר שבוע אבל המיגרנות לא עברו

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים