כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/07/2012 | 22:45 | מאת: זיו

ד"ר שיכמן שלום מזה כ 4 חודשים אני סובל מכאבי רגליים שמתאפיינים בכאבי שרירים, הרגשה של שריפה חולשה,מתיחה,דקירה ברגליים בזמן עמידה,ישיבה,שכיבה או הליכה . הכאב יכול להתאפיין בכאב מאוד נקודתי וחד באחת הגפיים או בכל הגפה כולה לאורך זמן אך יכול להעלם כפי שהגיעה . לפני כחודש וחצי עברתי בדיקת EMG רגליים כולל מחטים שהיתה תקינה . כמו כן לפני בחודש עברתי ניתוח דיסקוטמי של חוליות C4-5 . (יש לציין כי הכאב החל עוד לפני הניתוח) נבדקתי על ידי 2 ניירולוגים ( לפני הניתוח ) שהצביעו על הבעיה שאפיינה את בעיית הדיסק אך לא היתה התיחסות לכאבי הרגליים, יש לציין כי אני לוקח ויטמין D וכן טיפול של B12 עקב מדדים נמוכים שקיימים אודה מאוד להתיחסותך שכן הכאב מאוד מתסכל ומפריע למהלך סדר היום תודה זיו

04/07/2012 | 08:40 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

מוכן לבדוק אותך במרפאתי, חולון, טל: 03-5505534

08/07/2012 | 17:24 | מאת: זיו

האם הסימפטומים הנ"ל יכולים להצביע על ניורופתיה ? אודה על תשובתך זיו

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים