מה בקשר לשאר השאלות?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/06/2012 | 18:28 | מאת: צחי נוי

בקשר לשאלה ששאלתי לפני כמה ימים: קרוב לשנתים שאני מרגיש עייפות וכאבים בשרירים וגם חולשת שרירים לאחרונה.לא מצאו כלום בבדיקות דם רבות ואחרות ולאחרונה נאמר לי ע"י הרופא שיתכן ואני סובל מפיברומיאלגיה.אבל כדי להיות בטוח הוא שלח אותי גם לבדיקה שנקראת אי-אם-גי שם ראו חולשת שרירים.יש לי תור לביופסיה עוד 3 חודשים. השאלה שלי זה: 1.מה עלולים למצוא בבדיקה? 2.האם יכול להיות שחולשת שרירים באה בגלל שלא היתי בפעילות כמעט בשנים האחרונות והשרירים נחלשו מעצמם? 3.אני לוקח כבר כמעט חצי שנה מגנזיום שהמליצו לי בבית טבע.האם יכול להיות שהוא גרם לי לחולשת שריר?

27/06/2012 | 07:41 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

"לא מצאו כלום" אז אין מחלה ואין מקום לדאגה. אין לי סיכוי להגיב מעבר לכך בלי לראות את הפציאנט ובלי לעבור על תוצאות הבדיקות.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים