האם אפילפסיה יכולה לגרום נזקים בריאותיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/06/2012 | 15:01 | מאת: יאנה

שלום. יש לפי אפילפסיה כבר 6-7 שנים. השאלה שלי: האם מחלת האפילפסיה יכולה להיות סיבה לנזקים חמורים לבריאות (לא עלינו)? אני בוחנת עכשיו שתי פוליסות ביטוח רפואי, שאחת מהן כוללת את הכל, והשניה כוללת עוד יותר דברים אבל היא לא כוללת כל מה שקשור לאפילפסיה (וכמובן כל התופעות לוואי של המחלה). תודה רבה מראש!

18/06/2012 | 08:34 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

1. התקף אפילפסיה יכול לגרום לנפילה וחבלות. 2. טיפול תרופתי לטווח ארוך סיבה לפעמים לירידת ריכוז וזיכרון, שינוי במשקל ועוד.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים