אבדן נשימה בהתקף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/06/2012 | 20:42 | מאת: אילה

שלום, אני סובלת מאפילפסיה הרבה שנים, ומטופלת בתרופות. למרות זאת, אני סובלת מהתקפים בזמן שינה, וכשמתעוררת אני מתנשפת ובקושי נושמת. אחר כך יש לי דפיקות לב איומות, שנרגעות עם כדור הרגעה. לא ברור לי אם מתקיים אבדן נשימה או אם אני עלולה להפסיק לנשום (ולמות...) בזמן התקף? הרופאה שלי לא יכלה לענות לי. האם תופעות כאלה מוכרות? תודה אילה

13/06/2012 | 08:23 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

צריך להבין בדיוק מה התופעה. כדאי לשקול VIDEO EEG MONITORING או בדיקה במעבדת שינה. אני מוכן לבדוק אותך בקליניקה בחולון, טל: 03-5505534.

13/06/2012 | 17:31 | מאת: אילה

תודה ד"ר שיכמן, הייתי באה בשמחה, אבל יש בעיה של מרחק לחולון. אקבל את עצתך להמשך בדיקת התופעה. אילה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים