סחרחורת וטישטוש ראיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/06/2012 | 10:58 | מאת: יוליה

לפני כשבועיים התחלתי להרגיש סוג של סחרחורת וטישטוש ראיה קל (לפעמים). בימים אחרונים יש לי גם תחושה של לחץ מעל העורף ומעל האוזניים שלפעמים עבר לכאב ראש. פניתי לניורולוג שהפנה אותי לבדיקת סי.טי מוח כולל בסיס ראש. אני דרשתי בדיקת אמ.אר.אי וקיבלתי הפניה לאמ.אר.אי מוח עם גדוליניום. אם כבר אני אבצע בדיקת אמ.אר.אי אולי כדאי לבדוק גם כלי דם במוח אני יודעת שיש אמ.אר.אי שבודק.גזע מוח גס נבדק או שצריך לציין זאת בהפניה. שמעתי גם שיש מכשירי אמ.אר.אי שונים גם בעוצמה (מקצרים את זמן הבדיקה ) וגם ובגם ברוחבם (יותר נעים לעבור את הבדיקה ) . באיזה בית חולים מומלץ לבצע את הבדיקה ? ואם ניתן לברר באיזה מכשיר אמ.אר.אי משתמשים ? אני בת 44 משתמשת באופן קבוע באלטרוקסין 50 מ"ג ולפיטור 20 מ"ג. נבדקתי אצל אאג ורופא עניים -הכל תקין תודה

11/06/2012 | 18:11 | מאת: ד"ר בוריס שיכמן

הייתי עושה קודם כל בדיקת TILT TABLE TEST כדאי לשלול מצבי ירידת לחץ דם וזה מבחינתי לא פחות חשוב מהדמיה מוחית.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים