ניתוח עקב קואליציה טרזלית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/09/2018 | 11:02 | מאת: יחיאל

שלום . יש לי מיוטוניק דיוסרופי משנת 2000. אני צריך לעבוד ניתוח עקב "קואליציה טרזלית טאו קלקניאלית דו צדדית/סחוסית/פיברוטית יותר בימין" אסור בגלל המיוטוניה לעשות ניתוח בהרדמה כללית. מה את ממציץ?

ליחיאל שלום, פנה לרופא שמטפל בך ב- MD. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים