נגישות
נגישות

בדיקת mri לתסמונת טרגמינל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/09/2018 | 20:21 | מאת: ענבל

שלום רב דר אובחנתי עיי נוירולוג בתיסמונת טרגמינל, לפני שלושה חודשים היה התקף אחרון וכעת נשאר כאב סטטי באיזור השיניין העליונות ןדקירות באוזן הנוירולוג שלח אותי לבדיקת mri בדיקה נוירולוגית תקינה לטענתו רוצה לראות אם יש כלי דם לוחץ על העורק, אני מאוד מפוחדת מכיוון שהבנתי שיש גידולים שיכולים ללחוץ ולגרום לתסמינים, איזה סוג גידולים גורמים לזה ומה מיקומם ומבחינה סטטיסטית אצל כמה עם טרגמינל מתגלה גידול? יש לציין כי אין לי עוד תופעות נוירולוגיות והנוירולוג אמר שבכלל לא חושד בגידול אבל אני עדיין מאוד מםחדת

לקריאה נוספת והעמקה

לענבל שלום, לא כדאי לפחד. בצעי את ה-MRI ותראי את תמונת המצב במו עינייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים