הבזקי זכרונות-האם זה נוירולוגי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/08/2018 | 23:03 | מאת: גלית

הי לא בטוחה שהתחום הוא נוירולוגיה אך אנסה לשאול בכל זאת אני אחרי לידה גם לא ברור אם יש קשר, כבר חודש לפחות יש לי ״הבזקי זכרון״ מהעבר פשוט קופצים לי זכרונות משנים קודמות תמונה של סיטואציה שחייתי בעבר מקווה שהצלחתי להסביר ברור את המצב מה זה עלול להיות?

שלום גלית, ומזל טוב. כדאי לך לפנות ליעוץ נוירולוגי פרטני בהקדם. האפשרויות מגוונות, אך שנוי כפי שאת מתארת מחייב בדיקה וברור, רצוי בהקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים