נימול יד(בעיקר כף יד) ולעיתים גם כף רגל וחצי פנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/08/2018 | 12:59 | מאת: אור

שלום. לפני כשבועיים(אולי בעקבות מסאג' חזק שעברתי) היו לי יומיים שבהם יד ורגל שמאל היו מנומלים וכבדים.אחרי יומיים זה עבר ועכשיו שוב יד לי נימול בכף יד שמאל(בעיקר שהיא לא פעילה) ולעיתים גם בכף רגל שמאל ובצד שמאל בפנים.מה יכולה להיות ההבחנה? האם זה יכול לחלוף מעצמו? האם לעשות בדיקת emg+nct שהבנתי שהן בדיקות כואבות והאם הן יכולות לתת לי תשובה לבעיה?האם אפשר להמשיך ספורט במצב כזה בלי שייגרם נזק? תודה.

לאור שלום, פנה ליעוץ נוירולוגי פנים אל פנים בהקדם. תסמינים חדשים יכולים ליצג בעיות חמורות, על כן יש לבררם בבדיקה פרטנית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים