רעידות בשריר בבסיס האגודל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/08/2018 | 10:24 | מאת: אורן

שלום רב, לפני כמה ימים שמתי לב שבתנוחה מסוימת יש שריר בבסיס האגודל של יד ימין שרועד או קופץ. זה לא כל כך דומה, אני חושב, לקפיצות שרירים רגילות שיש מדי פעם בגוף כי זה בקצב מאוד מהיר ומתחיל, בדרך כלל, מתנוחה שהאגודל נמצא בה. קישרתי את זה לעבודה הרבה שיש לי בשבועות האחרונים מול מחשב (משהו כמו 12 שעות ביום ויותר) מה זה יכול להיות?

לאורן שלום, אם אינו חולף, חרף מנוחה או הפחתה בעבודת מחשב -- פנה ליעוץ מרפאתי פרטני. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים