פרקינסון ודמנציהlewy body disease

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/08/2018 | 14:57 | מאת: דליה

lewy body disease לפני כ6 שנים בעלי אובחן בפרקיסןן עם הזמן סבל מקושי בהליכה לאחרונה פחות יציבות נפילות והזיות עכשיו הוא בהית חולים עם דופיקר ולפונקס והרופא אמר שיש לו דמנציה אני מבולבלת ולא יודעת אם זה נכון בבדיקת סיטי בכל בסדר האם בדיקה mri שהמליץ נוירולוג תמצא משהו ואם זה יעזור

לדליה שלום רב, מצב לא פשוט. לא פעם מחלת פרקינסון מתקדמת לפגוע בתפקודי החשיבה, ולעתים התרופות שניתנות למחלת פרקינסון גורמות להזיות, מבלי שקיימות הפרעות בחשיבה. תצטרכי לשוחח עם רופאיו של בעלך כדי לברר האפשרויות. אינני יכול להתיחס ל"הכל בסדר" כי מה שבסדר בעיני מפענח אחד יכול להיות לא בסדר בעיני מפענח אחר. כאמור - מצב המורכב מכדי שניתן לפענחו בהתכתבות. שוחחי עם רופאיו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים