עזרה בבקשה פרופ כרמל ערמון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/08/2018 | 10:28 | מאת: סגית

רציתי לברר האם אתה ממליץ על אחד המומחים בציסטה? באיזור של חיפה והקריות עדיף אם יהיה שיך לקופת חולים כללית . תודה רבה פרופ כרמל ערמון

לרשותך המחלקה הנוירוכירורגית של בית החולים רמב"ם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

30/08/2018 | 17:02 | מאת: סגית

שלום אני מאוד מרוצה פרופ ערמון אתה מאוד אכפתי ועוזר מאוד . האמת עשיתי בדיקות דם הרמונים הרמון fsh נמוך , האם יש קשר בין הציסטה של בלוטת האצטרובל 11 מ"מ קשורה לתוצאת fsh נמוך? הניורולוג הפנה אותי לנירוכרורג , ורופא המשפחה הפנה אותי גם לרופא נשים בגלל תוצאת בדיקת דם הרמונים בגלל שfsh נמוך . אני מקווה עזרתך , כמו תמיד !

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים