נימולים בצד מאל של הגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/08/2018 | 09:30 | מאת: תום

היי, אני בת 37. בריאה בדרך. כבר 8 ימים שיש לי לפתע נימולים. התחיל מכל צד שמאל (מכף רגל ועד ראש, כולל אפילו לשון ולחי) לאחרונה יש גם בימין. לפעמיים גם כאבים בכל המפרקים. כאבי ראש בצד שמאל וסחסרחורות בצד שמאל. הייתי לפני שבוע כשזה התחיל במוקד. אחרי בדיקה ניורולוגית נאמר לי שהכל בסדר. אך זה לא מרגיש כך ומתחיל להלחיץ אותי כבר. אשמח לשמוע דעתך. תודה ושובע נפלא

לתום שלום רב, מציע שתפני לחדר המיון של בית החולים האונברסיטאי הקרוב למקום מגרוייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים