פענוח תוצאות לקטט טסט במאמץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/08/2018 | 01:12 | מאת: אסתר

אני בת 24 , מעשנת,סובלת זמן רב מתסמינים של חולשת שרירים,רעד חלקי בשרירים(כל פעם מקום אחר)גם בזמן מנוחה,כאבי שרירים,מתיחות לא רציניות בשרירים.פניתי לראומטולוג אשר איבחן אותי עם פיברומאלגיה ומיופתיה(לאחר בדיקת emg). הרופא הפנה אותי לנוירולוגית אשר הפנתה אותי לבדיקת לקטט טסט במאמץ. התוצאות אצלי אך התור שלי אליה רק בעוד חודש. אשמח לדעת מהן אומרות והאם יש לי ממה לחשוש. תודה מראש

לאסתר שלום, פענוח תוצאות בדיקה חייב להעשות על ידי מי שהזמין אותה, כך שינתן בהקשר הרפואי שבו נשלחה, תוך שיחה עם המטופל אודות צעדים באים. צר לי שאינני יכול לסייע במסגרת המדור. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים