פענוח MRI.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/08/2018 | 21:21 | מאת: חו

מצ״ב קובץ עם הפענוח, אבקש את תגובתך. תודה תודה. אני מנסה לשלוח כבר כמה פעמים ובכל פעם יש הערה שיש למלא לפחות 20 תווים, למה הכוונה?

RE: פגיעה אקסונלית בכתף ימין מה עושים???? 08/08/2018 | מאת: פרופ' כרמל ערמון שלום רב, לצערי אינני יכול לסייע: 1. אין קובץ מצורף. 2. החובה להסביר תוצאות בדיקה על מי שהזמין אותה, כך שנעשה בהקשר לסיבות שהביאו להזמנת הבדיקה; או במסגרת יעוץ מסודר. 3. כאשר אני הוא זה שצריך להתיחס לבדיקה אני מסתכל בדימות בעצמי. אני מיצר על ההמתנה המובנית בין ביצוע בדיקה לקבלת הסבר על תוצאותיה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים