האם חוסר סבלנות או כעסים עלולים להיות מחלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/07/2018 | 22:32 | מאת: מירן32

היי, אני עובדת בסביבה תובענית ומלחיצה , מרגישה לאחרונה שעצבנית,לא יכולה להכיל לקוחות ועצבנות ומתח תמידי ,האם מצב כזה יכול להיות סימן לבעיה או מחלה מוחית כמו גידול? זה לא מלווה בתסמינים אחרים .. בתודה

למירן שלום רב, כל הכבוד לך, שאת מעלה אפשרות של הסבר רפואי לשינוי בסיבולת שלך לסביבת עבודה תובענית. גשי לרופא(ת) המשפחה כדי לבחון את האפשרויות השונות. בנוסף לחפוס אחר גורמים אפשריים ניתן יהיה לשקול מה ניתן לעשות כדי להקל עליך, עד שהדברים יתבהרו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

01/08/2018 | 22:49 | מאת: מירן32

בימים האחרונים העצבנות עברה אפשר לומר שנרגעתי והסדר שב אל כנו ב"ה תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים