משמעות תוצאות MRI מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/07/2018 | 23:28 | מאת: אבי

אודה על הסבר של משמעות הממצאים. האם מדובר בגידול? מה הטיפול המומלץ במצב כזה? "מודגמת הסתיידות/התגרמות ספנואידלית ימנית קדמית לקלינואיד הקדמי. תהליך זה הינו בעל שוליים סדירים ומימדיו 9 ממ על 17 ממ. יש לציין לחץ על עצב הראיה הפרה-כיאזמטי הימני. להערכת התהליך הספנואידלי המסויד המתואר דרושים הערכה אופתלמולוגית וכן דרושה קורלציה עם סיטי". תודה רבה על העזרה

לאבי שלום רב, משמעות הממצאים שעליך לפנות בזריזות לרופא שהזמין את הבדיקה כדי שיקשר בין הממצאים לסיבות בגללן הבדיקה נשלחה, וינחה כיצד להתקדם כדי להבין את פשרם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים