רעד פתאומי בראש לחץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/07/2018 | 22:29 | מאת: מיה

שלום דר אני בת 26 + שני ילדים נוטלת אולטרוקסין 100 מ"ג לתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת , לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות גם אולטרסאונד צוואר יצא תקין רק שויטמין D אצלי נמוך ואני צריכה לחזור על הבדיקה להמשך טיפול ,, היום אחרי ארוחת בוקר בזמן שאני מדברת עם חברות ומתהלכות לנו ליד הים הרגשתי פתאום ללא כל התראה רעד פנימי בראש כמו "ויייייזזזז" כזה לכמה שניות והרגשתי שאני על סף עילפון ואין שיווי משקל ושהראיה שלי מתחילה להשחיר ממש רעד פנימי כמו משהו רוטט פנימה בראש אבל לא רואים מבחוץ ,, נתקפתי לחץ ורצתי הביתה כמנגנון הישרדות פחדתי שיקרה לי משהו אז ברחתי .. מאז השעה ההיא אני במיטה לחוצה מפחדת שזה יחזור על עצמו יש לציין שהופיע לי שני ורידים חדשים בצד השמאלי של המצח שאני נוגעת שם ממש מרגישה את הוריד.. יש מה לדאוג ? האם זו תופעה מסוכנת שיכולה להעיד על מחלה או על משהו ?

למיה שלום בהופעת בעיה חדשה -- כדאי לפנות לרופא באופן ישיר. כדאי לך לשוחח עם הרופא גם על תגובתך הראשונית. אם יש קושי רציני - בריחה הביתה מסכנת אותך. תנועה לחדר מיון בגינה עליך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים