mri אוטם בגרינים הבזיליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/07/2018 | 16:38 | מאת: מנחם

אני כיום בן 45 שנים, בבדיקת MRI שביצעתי ב' 2016 נמצא : "ברצף SWI הודגמו מספר מוקדי המוסידרין בצנטרןם הסמי -אובלה משמאל. בסיכום: מוקדי דמם ישן בצנטרום הסמי- אובלה משמאל. עוד לפני ב 2015 כן בבדיקת סיטי נמצא :"אטמים לקונרים באזור גרעיני הבסיס מימין.". אציין כי הרגשתי בשנים האחרונות ירידה ביכולות הקוגנטיביות, ריכוז, ברצף המחשבה וזכרון לטווח קצר, השאלה שלי האם הירידה קשורה לממצאים הנ"ל. והאם יש דרך לרפאות את מה שמתואר בממצאים כך שגם היכולות הקוגנטיביות ישתפרו. ומה הטיפול/תרופה לכך. תודה רבה.

למנחם שלום, מדובר בתוצאות בלתי תקינות. עליך לפנות למי שהזמין את הבדיקה כדי לדון במשמעותן ולגבש צעדים באים. אם אתה חש ירידה קוגניטבית כדאי להוועץ במרפאת זכרון כדי לעמוד על טיבה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים