כאבי ראש כבר חודש ימים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/07/2018 | 17:59 | מאת: יגאל

ד״ר שלום! כבר כחודש ימים אני סובל מכאבי ראש , שעוברים במהלך ספורט/ עבודה / פעילות גופנית ... עברתי ct ולהלן התוצאות : אקסטרה אקסיאלית בצרבלום מודגם ציסטי בקוטר 2.2ס״ס, ללא הארה פתולוגית , מתאים לציסטה ארכנואידלית ... מה המשמעות והאם יש צריך להסיר את הצ׳יסטה ? תודה רבה

ליגאל שלום, יעוץ פרטני - על ידי מי שהזמין את הבדיקה, ואם על ידי נוירולוג אחר אז ביעוץ מרפאתי מסודר, כאשר הדימות על דיסק לפניו. ציסטה ארכנואידאלית - לרוב ממצא אקראי, מולד, אתסמיני, שאינו מחייב טיפול. אינני יכול לדעת אם כך הוא הדבר במקרה שלך. על כן פנה לרופאיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים