איבוד חוש ריח וחוש הטעם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/06/2018 | 13:26 | מאת: עירית

שלום רב, בן 56, לפני 3 חודשים נפילה על הראש, אישפוז של יומיים בתל השומר עם שבר בגולגולת, שיטפי דם במוח. היום בתפקוד מושלם, חזר לעשות ספורט. העניין הוא איבוד חוש הריח שנצפה בצילום הmri הכל מריח אותו דבר כמו משהו שרוף, לאחרונה הריח השרוף התחדד ולאוכל אין טעם דבר חדש של היומייםה אחרונים. מה עושים עכשיו למי פונים ? תודה רבה

לעירית שלום, ניתן לפנות לרופאים שראו אותו, או לנוירולוג במסגרת קופת החולים, בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים