הרעלה ממתכות כבדות - איך בודקים ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2018 | 23:12 | מאת: אבי

שלום בן 35 יתכן ושאלתי לא נוגעת ישירות לנוירולוגיה אבל אולי תוכל לייעץ למי לפנות להמשך בירור. האם יש דרך לבדוק הרעלה ממתכות כבדות ולאיזה רופא פונים כדי לבקש הפנייה ? סימפטומים של חוסר ריכוז,בעיות זיכרון ועייפות ועד היום לא נמצא שום גורם שיכול להסביר את התלונות. רק אציין שבשירותי הצבאי שייפתי מטוסים ולכן חושב שאולי נחשפתי לרעלים. כידוע לעיתים התלונות מגיעות לאחר שנים ולא באופן מיידי. תודה אבי

לאבי שלום, פנה לרופא המשפחה תחילה. קיימות סיבות אפשריות יותר "עכשויות" לתסמיניך, ושם צריך להתחיל. כי לרוב גם ניתן לפתור. אם ימצא לנכון יפנה לנוירולוג. אם ימצאו לנכון יכנסו לשאלת חשיפה אפשרית למתכות בעבר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים