הסבר על תוצאות בדיקת EMG רגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/05/2018 | 14:18 | מאת: שאול

אני חולה מילומה המטופל מזה כחצי שנה בוולקייד,סטרואידים ובכימותרפיה.. אשמח להסבר על תוצאת בדיקת EMG רגליים ולהבנה אם הנזק הוא בלתי הפיך ו/או אם ניתן לעשות משהו לשיפור המצב: הממצאים: חביון דיסטלי של עצב פרוניאלי מימין תקין. משרעת נמוכה. מהירות הולכה איטית חביות דיסטלי של עצב טיביאלי משמאל אורך משרעת. מהירות הולכה איטית. לא הופקה תגובה לגיורי עצב סורלי משני הצדדים. תודה

לשאול שלום, עליך להתיעץ עם מי ששלחך לבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים