פחד מניוון שרירים וטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/05/2018 | 17:58 | מאת: שקד

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי טראומה נפשית קשה. במהלך החודשיים האחרונים סבלתי מסחרחורות וחוסר יציבות. נבדקתי אצל 2 נוירולוגים רופא משפחה א.א.ג ועיניים וכולם טוענים שזו חרדה. העניין הוא שבימים האחרונים יש לי פסיקולציות וחולשה ברגליים. אני בהיסטריה שמדובר בניוון שרירים או בטרשת. האם המחלות הללו יכולות להתפתח תוך כמה ימים? ועל איזה בדיקות אתה ממליץ? בינתיים נשלחתי לct מח בלבד. בבקשה אני בחרדה איומה.

אם התפתחו סימנים או קשיים נוספים -- פנה להבדק בשלישית. כדאי שתגיע למשהו שיוכל להקדיש את הזמן להרגעה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים