התייעצות לגבי קרוב משפחה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/05/2018 | 12:14 | מאת: :-)

היי, אישה בת 55 לערך עם בעיות של איבוד הכרה וזיכרון למשך מספר שעות וחזרה של הזיכרון באופן ספונטני. בחודשיים האחרונים מספר אישפוזים בבית חולים. בדיקות CT שבוצעו לא מצאו ממצאים,בדיקות נוירולוגיות תקינות, בדיקות קדיולוג תקינות. הגברת לוקחת כדורים נגד חרדות. שוחררנו מבית החולים ללא כל המשך טיפול אך המקרים של איבוד ההכרה חוזרים ונשנים בבית. 1. האם ילדיה יכולים ללכת להתייעץ אצל רופא מומחה בלעדיה על מצבה? (אין לדעת מתי יקרה איבוד הזיכרון). 2. האם נכון לבדוק את תחום הנוירולוגיה או שיש לפנות לתחום אחר? (בדיקה נוירולוגית בבית החולים יצאה תקינה). אודה על תשובתכם.

שלום רב, כדאי להמשיך להתייעץ אם התופעה נמשכת, לא הבנתם ממה נובעת, ולא ניתן טיפול למנוע אותה. אם יש השנות של אבדן הכרה -- הדבר הנכון הוא להגיע לחדר מיון, רצוי של בית החולים שכבר מכיר אותה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

23/05/2018 | 13:50 | מאת: :-)

אנו מגיעים למיון בכל פעם אך לא מקבלים שום הכוונה לאיזה כיוון ללכת, האם לפנות לנוירולוג, קרדיולוג או תחום אחר. האם ניתן ללכת למומחה ולהתייעץ במצבה הרפואי ללא נוכחותה?

כדאי להגיע יחד אתה. אשמח לראותה במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים