איבוד תחושה בכף הרגל אחת לאחר הליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/05/2018 | 10:03 | מאת: שלום

בחודש האחרון חשתי בתופעה. לאחר הליכה של רבע שעה אני מאבד תחושה של כף הרגל והקרסול הימני אני עוצר ואז אני חש חוסר יציבה. לאחר מספר דקות התופעה חולפת וחוזרת על עצמה לאחר הליכה נוספת. מחלות רקע סוכרת מאוזנת. בL3-S1 בלטי דיסק עם לחץ על השק התקאלי והיצרות ספינלית. בדיקת EMG - קיימת עדות לפולינאורופאטיה לא קשה סנסומוטורית משולבת קרוב לוודאי על רקע סכרת הבדיקה ללא עדות לנזק בשורשים המותניים מימין הייתי אצל רופא המשפחה ואמר להמשיך בהליכה איטית עם מנוחה בטרם שזה קורה מה הינך מציע לי לעשות תודה

לשלום שלום, אם מעוניין בחוות דעת נוספת -- קבע פגישה מסודרת איתי או עם נוירולוג אחר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים