שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/05/2018 | 19:03 | מאת: נעמה

שלום ד"ר כרמל, לפני שנתיים התחילה אצל פזילה שהתחילה באופן קל והחמירה עוד ועוד. לפני שנה עשיתי ניתוח וסידרתי את זה... חודשיים אחרי התחיל לחזור לי שוב הפזילה... הייתי בביקורת אחרי הניתוח ואמרו שזה חזר... אסתטית לפעמים אני רואה את עין שמאל פוזלת אבל יש זמנים שהיא בסדר. הפזילה היא חלק מתופעות אחרות שהתחילו לפני שנתיים... התחלתי לסבול מטכיקרדיה, לח"ד גבוה, חוסר איזון הורמונלי. רופא העיניים ביקש אישור לנתח מקרדיולוג, נוירולוג ואנדוקרינולוג ושלושתם בדקו אותי והביאו אישור. על הדרך מצאו לי ממצא על ההיפופיזה (שזה לא מיקרואדנומה) לא מפריש אבל כנראה גורם לבלוטה להפריש פרולקטין וADH. המליצו לי על מעקב אנדוקרינולוגי כל שלושה חודשים ולא הקפדתי. ולצערי מעל שנה אני סובלת מכאבי ראש ולאחרונה בנוסף מסחרחורות. גם הבדיקה הנוירולוגית אצל הרופא לפני שנתיים לא היתה תקינה אבל חשוב לי להדגיש שהבדיקות הנלוות כן היו תקינות. בגלל שכאבי הראש לא מניחים לי החלטתי לבדוק את זה. בדיקות הדם שלי בקבוע יוצאות תקינות חוץ מהורמונים.. הייתי אצל אנדו.. היא רוצה חוות דעת מנוירולוג, רופא עיניים ורופא נשים (כי לא הייתי שנה שלמה במעקב). קבעתי תור לנוירולוג באופן פרטי והתור עוד שבועיים. אולי זה נפשי אבל פתאום עולות לי מחשבות אולי אני סתם מגזימה אני מפחדת שהרופא לא יאמין לאיך שאני מרגישה... אני מפחדת שיאמרו לי שזה בעיה נפשית... הגעתי למסקנה שאני מסוגלת לחיות עם כאבי הראש והם לא כל כך נוראיים... הרי עשיתי הרבה בדיקות וכמעט הכל יוצא תקין.. ומה שלא לא באמת קשור... מצד שני אני לא רוצה להזניח... כשיש לי סחרחורת אני מודאגת אבל זה עובר... אני בפיצול אישיות עם עצמי ואני לא יודעת מה לעשות... אני בלחץ מהתור על גבול החרדה... איך היית מגיב אם הייתי באה עם סיפור כזה אבל הבדיקות הנוירולוגיות לפני שנתיים תקינות? היית מאמין לי? אני מקווה שהבנת את השאלה שלי... סיפרתי הסטוריה כדי שתבין שעשו לי הרבה בירורים ובאמת הכל יוצא תקין... כבר נשמע לא אמין... הרופא שאני הולכת אליו זה ד"ר דוד ירניצקי...

לנעמה שלום, טוב שקבעת תור לד"ר ירניצקי. אני משוכנע שיעניק לך אוזן קשבת. בוודאי שהייתי מאמין למה שאת מתארת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

20/05/2018 | 21:46 | מאת: נעמה

שכחתי את הדבר הכי הכי חשוב- עשיתי mri מח וראו שם רק את הקשרית הזו בהיפופיזה. ה mri היה מכוון להיפופיזה אבל צילמו את כל המח... אז ב"ה בעיה במח אין לי אז מה כן? למה אני מסוחררת ולמה הראש כואב? יכול להיות מיגרנה אם כאב הראש מעיר בלילה כשחשוך? תודה

22/05/2018 | 20:33 | מאת: נעמה

תודה! נעמה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים