פינוי תוצאות של בדיקת eeg

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/05/2018 | 13:50 | מאת: רועי

שלום, בעירנות בנימנום ובשינה נצפו רצפים קצרים (1-3)שניות של גלי תטא גבוהי אמפליטודה ומחודדים, ופעם אחת בצורת זיז גל, באזור פרונטו-צאנטרלי דו"צ עם הדגשה ימנית. בעירנות פעילות הרקע בטא קדמית ואלפא אחורית 8-9 הרץ, סימטרית,אטרקטיבית לפתיחת עיניים. בנימנום פעילות תטא דיפוזית. ניצםו מרכיבי שינה תקינים. ללא שינוי בגירוי אור ואיוורור יתר. לסיכום : תרשים פתולוגי עקב פעילות איריטטיבית פרונטו-טמפורלית עם הדגשה ימנית בעירנות ובשינה. עשיתי את הבדיקה מכיוון שהופיעו לי אאורה בראייה (סקוטומה צבעונית) וסוג של כתם תמידי מהבהב בפריפריה של הראייה והייתי לי אפילפסיית אבסנס בילדות,(12) עכשיו בן 19. תודה על העזרה.

עליך להגיע בהקדם למי שהזמין את הבדיקה או לנוירולוג. כתוב: לסיכום : תרשים פתולוגי עקב פעילות איריטטיבית פרונטו-טמפורלית עם הדגשה ימנית בעירנות ובשינה. אם לא תקין -- כדאי שיראה וידע הרופא שהזמין. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים