רגישות יתר לחיכוך ברמה בלתי נסבלת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/05/2018 | 00:07 | מאת: אלה

שלום, בעבר לא הייתי מבינה אנשים בעלי רגישות לחיכוך בין חומרים (כמו קלקר על קלקר, שיוף ציפורניים וכו), כיום, פתאום נהייתה לי רגישות כל כך חזקה שהולכת ומתחזקת, ברמה שקשה לי לפתוח קופסת קרטון (למשל של ארטיקים) וזה גורם לי ממש לסבל באותם רגעים, כך גם לגבי המון סוגים של חיכוך שקורה במעשי היום יום וזה נהיה בלתי נסבל. אני בת 37. תוהה למה זה קורה והאם זה מעיד על בעייה כלשהי (לא נוטלת תרופות חדשות. נוטלת יוטירוקס ונקסיום, אבל המון שנים) תודה

לאלה שלום, כדאי להתיעץ עם רופאך, ויתכן שעם רופא אא"ג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים