אושפזתי אשפוז כפוי לפני 22 יופ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/04/2018 | 04:08 | מאת: אליק

אושפזתי עקב נטילת תרופות פסיכיטריות זמנית כפי שאמר הרופא אחד מירושליים אבל אצלי הרופא מקופת חולים טען כי הייתה תקלה באבחון בבית חולים והמחלה היא אכן נוירולוגית ולא נפשית אני סובל מירידה משמעותית בחשיבה ובזיכרון וגם בהרגשה ... ולוקח תרופות פסיכיאטריות ולא עוזרות לי נסיתי 10 סוגים ... ריספירדל ... אונזלפין... זפרקסה ... ולא עזרו לי מה אפשר לעשות??? והאבחונים כמו eeg ו ct תקין

לאליק שלום, אם קיימת בעיה נוירולוגית -- בקש הפניה לנוירולוג בבית חולים אוניברסיטאי לשם אבחונה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים