מיגרנות ואמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/04/2018 | 18:05 | מאת: גבר 43

פרופ׳ כרמל שלום רב, שלחתי את השאלה גם לפורום של גניקולוגיה אך היות ומדובר במיגרנות קשות הייתי רוצה לשמוע את דעתך. בעיקרון התשובה שקיבלתי היא שהתקן תוך ריחמי מסוג Jamess יתאים לאשתי. אשמח לשמוע אם גם הינך חושב כך. תודה רבה! ' שלום רב, אשתי סובלת ממגרנות קשות מאוד החל מגי העשרה הכוללות אאורה תחושת נימול ביד או בפנים וקושי בדיבור. היא ניסתה בעבר טיפול אך לא צלח ואינה לוקחת שום טיפול כיום. גלולות אסור לה לקחת, השאלה שלי אלו אמצעי מניעה ניתן להשתמש בהם לנוכח המגרנות הקשות שמהן היא סובלת. האם התקן תוך רחמי יתאים עבורה או שכרוך בסיכון? איננו מעוניינים להשתמש בקונדום והיינו מעדיפים אמצעי מניעה שלא מסכן את בריאותה וגם עושה את העבודה. אשתי חושבת וחוששת מכל אמצעי מניעה וסבורה שהכל אסור לה ויכול לגרום לסכנה עבורה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם/ן על מה אתם/ן ממליצים/ות והאם יש צדק בדבריה? תודה רבה, גבר43

יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבותץ ראה הפוסט שלי בנידון מהיום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים