סחרחורות כמה פעמים ביום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/04/2018 | 18:42 | מאת: רותם

ערב טוב ד"ר כרמל, אני מרגישה כמה פעמים ביום סחרחורות קלות פתאום הרצפה זזה מתחת לרגליים שלי. לפעמים אני גם מועדת ומחזיקה במשהו כדי לא ליפול אבל רוב הזמן לא. זה התחיל לפני כשבועיים ולא זוכרת יום שלא היה לי את זה לפחות פעם אחת. לפני שנתיים היתה לי גם תקופה של סחרחורות ופעמיים נפלתי והקאתי תוך כדי (גם בחודש אפריל- אין לי מושג אם קשור), הייתי אצל נוירולוגית ד"ר אלה שיפרין והיא התרשמה שהבדיקה הגופנית לא תקינה בגלל ערות החזרים פתולוגיים בגפיים בחצי אחד של הגוף. עשיתי בדיקות דם ו CT ראש ותקין. בסיכום היא כתבה שהכל בסדר אבל כדאי לבוא לנוירולוג אם יהיה צורך נוסף. כמו שאמרתי התחיל שוב לפני שבועיים, הייתי אצל רופא משפחה שלשום ועשיתי בדיקת דם אתמול ותקין. רופא המשפחה לא הציע נוירולוג ואמר שהכל בסדר (וגם התור הכי קרוב ב 9.2018) אבל אני ממשיכה להרגיש מסוחררת. יש לי גם כאב ראש קל-בינוני, לחץ בראש (זה הרבה יותר משבועיים) שבא לקראת הערב, 10 ס"מ משמאל לאוזן בערך אבל זה לא כל כך מפריע. תודה רבה,

לרותם שלום, עדיין חשוב שתראי נוירולוג בהקדם האפשרי. אם התור רחוק -- פני לחדר המיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

10/04/2018 | 23:13 | מאת: רותם

תודה על התשובה. ההתלבטויות שלי אם ללכת למיון: - יהיה לי קשה להוציא טופס 17 למיון כי הרופא לא הציע מיון... - אני חוששת שיאמרו לי לעשות CT ראש- עשיתי לפני שנתיים ויצא תקין. אני מפחדת מהקרינה

11/04/2018 | 07:58 | מאת: רותם

מה הסיבה לבית חולים אוניברסיטאי? למה לא בית חולים רגיל? אם יגידו לעשות שוב CT האם מסוכן לעשות כל שנתיים?

אין דרך לדעת אם לסחרחורות משמעות מסוכנת אם לאו,ועל כן כדאי להבדק ללא דחוי. בית חולים אוניברסיטאי - כי שם יש סכוי שימצא נוירולוג. אין דרך לחוות דעה על החלטה שאולי תינתן על ידי מי שיבדוק אותך. שאלי אותו או אותה. השיח צריך להיות עם נוירולוג שראה ובדק, ולא באתר מידע. בברכת בריאות, כרמל ערמון

11/04/2018 | 23:27 | מאת: רותם

תודה רבה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים