שפה עליונה קופצת בצד ימין של הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/04/2018 | 18:57 | מאת: שרון

שלום לפני כחודש התחיל לי קפיצות בצד ימין מעל השפה (שפתיים ) העליונה יש ימים שזה בכלל לא קופץ ויש ימים שכל כמה שעות הבטתי במראה וראיתי שממש רואים מעין פעימות של וריד או מה שיש שם אני מרגישה מעין דפיקות קטנות מעל השפה ... 1. האם זה יכול להיות כתוצאה של זריקות הרדמה של רופא שיניים עשיתי כמה בחודשים האחרונים בצד זה של הפה גם למטה וגם למעלה ? 2. איזה בדיקות עושים כדאי לאבחן מה יש שם גיל 53 תודה מראש

לפוני המדור וקוראיו, בכללם שרון, ראיתם אותי נותן תשובה זאת מדי פעם. ודאי רציתם לדעת מדוע. ובכן, יש הבדל בין מסירת מידע כללי לבין עסוק ברפואה. יעוץ פרטני הוא עסוק ברפואה. עסוק ברפואה, כדי שיעמוד בנורמות המקובלות, מחייב יעוץ פנים אל פנים, כולל ראיון ובדיקה. עסוק ברפואה, שלא בהתאם לנורמות המקובלות, מסכן את הפונה, כי מקבל שרות רפואי נחות. למותר לציין -- אני אינני רשאי להעניק שרות רפואי ברמה שהיא מתחת למקובלת. על כן כל המעוניין ביעוץ פרטני מומלץ שיפנה אל רופאיו, כולל נוירולוג במסגרת הציבורית. אם רוצה ביעוץ פרטני ממני -- אשמח להעניקו במרפאתי 077-777-9222. המדור יכול לספק מידע כללי, יכול להפנות למקורות מידע, ולעתים לתת הסברים "על קצה המזלג" אם יש להם (בעיני) ערך מוסף על מה שניתן לדלות מן הרשת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים