חוסר איזון שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/04/2018 | 14:52 | מאת: הדר

שלום אני בת 27 אמא לשניים כבר שנה שאני סובלת מחוסר איזון שיוט מרגישה שאני כל היום מתנדנדת קשה לי ללכת ולעמוד בנוסף לזה יש טשטוש ראייה קשה שגורם לי ממש להתאמץ לראות אני לא מתפקדת מאז שאני ככה הפסקתי לעבוד והחיים השתנו לגמרי בדיקת eng חולשת מבוך22% ריצוד בעין ימין בשינוי תנוחה

להדר שלום, עליך להגיע לבדיקת נוירולוג בהקדם. אם חלה החמרה ממש בימים אלה, או אם אין לך גישה מהירה לנוירולוג -- פני לחדר המיון הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים