שימוש תקופתי במגנזיום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/03/2018 | 00:00 | מאת: כרמל

שלום רב, אני בחור בן 27 עם רקע של שיתוק מוחין ברגליים..המקרה שלי מתחיל אחרי שבמשך תקופה ארוכה ובעצם מאז הילדות סבלתי מהתכווציות שרירים,סוג של נוקשות במאמץ ולאחר שכלום לא עזר לי באמת התחלתי לצרוך מגנזיום במשך תקופה ארוכה - והדבר שהכי הפתיע אותי שאחרי שני טבליות ליום הכאבים באמת ירדו ונעלמו עד למצב שהשליטה הכללית ברגליים נפגעה ואיך ששמתי לב,הפסקתי לגמרי. אחרי הרבה זמן מהשימוש הכאבים באמת נרגעו ודי נעלמו אבל התחושה שבעצם עזרה לי לדוגמא באופן חופשי לרדת ולעלות ממדרגות סוג של נעלמה בצורה קצת מוזרה..השאלה שלי האם ברקע של שיתוק מוחין דבר כזה יכול לקרות? איך זה עזר מצד אחד ופגע בצורה אחרת. אני מאוד אשמח לתשובה.תודה.

לכרמל שלום רב מכרמל, לצערי הרב, אינני בטוח שאני מבין את שאלתך על בוריה, ונראה לי שעדיף שתשוחח עליה עם הרופאים המטפלים בך, אשר להם התמונה המלאה על מצבך הרפואי ומהלכו במשך השנים. באחולי בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים