מיקומו (סלפסט) לטיפול בסוסק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/03/2018 | 22:42 | מאת: הופ

אני התחלתי לקחת סלפסט לפני כשבועיים לאחר החלפה מהטיפול מאימורן (עקב תופעות לוואי לאחר העלאת המינון מ 50 מג ל 75מג)), עקב מחלה אוטואימונית (susac) , כרגע במינון של 1000 מג ואמורה להעלות ל 2000 מג, ביצעתי בדיקות דם (אותן אני מבצעת כל שבועיים) ורמת ה- ace שלי כרגע על 59 (הטווח בין 10-52) האם כתוצאה מהתרופה? האם זו אינדיקציה להחלפת התרופה שוב לתרופה אחרת?

להופ שלום, סוסק מחלה נדירה, וטוב שמצאת צוות שמטפל בך. עדיף שתתיעצי עם הרופאים שמטפלים בך בכל שאלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים