פגיעה מוחית פרונטלית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/03/2018 | 21:36 | מאת: אלונה

שלום וברכה , בעלי עבר תאונה קשה עם דימום טמפורלי שמאלי , והרחבת חדרי המוח וחולשה ביד ורגל ימין ועוד מגוון בעיות של ריכוז וזיכרון לטווח קצר . נוירולוג אחד כתב שלא הופקו החזרים פרונטליים . לצערי בעלי לא מצליח לחזור לעבודה נורמלית והוא פוטר מכל עבודה בתוך מספר חודשים . אני די אובדת עיצות מה יהיה הלאה , האם פגיעות מוחיות כאילו ניתנות לשיפור ?? האם הוא יהיה זקוק להשגחה כל ימי חייו ?

לאלונה שלום רב, בעלך זקוק להערכה קוגניטיבית שתמפה את קשייו בשיטות סטנדרטיות. הדבר יאפשר הסקת מסקנות לגבי הקשיים שמגלה ומתן תשובה לשאלותיך. כן יתאפשרו: 1. תכנון תוכנית שקום או הסתגלות, לפי המקרה ומשך הזמן שעבר מאז התאונה. 2. פניה לקבלת קצבת נכות - בין אם מבטוח פרטי או מבטוח לאומי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים