גרירת רגליים לאחר קמה משינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/02/2018 | 14:46 | מאת: אפרת

שלום רב, בעלי בן 43. לפני כשנה אובחנה אצלו היצרות תעלה בחוליות הצוואר. יש לו לפעמים כאבים ביד שמאל וזרמים בצוואר- אך באופן כללי יש הטבה בתופעות אלו. לאחרונה הבחנתי שכאשר הוא מתעורר מהשינה הוא פשוט הולך בגרירת רגליים ואפילו יכול להתקל בקיר- דבר שאף לפעם לא היה קורה ל בעבר. זה קורה לו כל הזמן לאחרונה. האם זה קשור לתסמונת היצרות התעלה? האם הדבר הוא מקור לדאגה? יש לציים שהוא בביקורת אצל נוירולוג אחת לשנה. בתודה

לאפרת שלום, כדאי שיגיע לבדיקת הנוירולוג בהקדם, או להערכה בחדר מיון, כי את מתארת שנוי במצבו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

27/02/2018 | 09:41 | מאת: אפרת

פרופסור ערמון- תודה רבה על תשובתך המהירה. האם ייתכן מצב שכזה רק בקימה מהשינה? יש לציין שביום יום אין גרירת רגליים והבחור אף עוסק בספורט על בסיס יומיומי. בתודה מראש, אורה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים