כאב מוזר בעצבעות של הרגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/02/2018 | 20:51 | מאת: בר

התחיל לי משהו מוזר אתמול בערב ואני לא יודעת אפילו איך להסביר מה זה... מרגיש כאילו נקע בעצבעות של הרגל... כאבי תופת.. ולא עשיתי שום תנועה לא טובה... ואז עובר... ושוב חוזר... כאבים שאני בוכה מהם... ועובר לכמה שעות.. וחוזר שוב... זה לא הרדמות של האצבעות, אני יכולה להזיז, זה כאב פנימי (זה גם לא נקע..).. שמתי על זה מים חמים ואז האצבעות חוזרות לעצמן יותר מהר.. אני מפחדת שזה משהו נוירולוגי... אני גם לא יודעת כל כך איך לתאר את הסוג כאב הזה... אשמח לשמוע דעתך...

לבר שלום רב, . אם החל לך כאב חדש -- הגיעי לרופאך המטפל או, אם כואב מאד, לחדר מיון הקרוב לביתך. חבל לסבול. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים